Casa Aless – Cazare Eșelnița

Facilități

Casa Aless din Eselnita - Cazare Eselnita - Cazare Cazanele Dunarii

Parcare

Siguranța voastră și a autovehiculelor este asigurată în parcarea exterioară disponibilă gratuit în cadrul pensiunii noastre. Există locuri de parcare suficiente pentru toți oaspeții noștri.

Casa Aless din Eselnita - Cazare Eselnita - Cazare Cazanele Dunarii Casa Aless din Eselnita - Cazare Eselnita - Cazare Cazanele Dunarii Casa Aless din Eselnita - Cazare Eselnita - Cazare Cazanele Dunarii Casa Aless din Eselnita - Cazare Eselnita - Cazare Cazanele Dunarii Casa Aless din Eselnita - Cazare Eselnita - Cazare Cazanele Dunarii Casa Aless din Eselnita - Cazare Eselnita - Cazare Cazanele Dunarii Casa Aless din Eselnita - Cazare Eselnita - Cazare Cazanele Dunarii Casa Aless din Eselnita - Cazare Eselnita - Cazare Cazanele Dunarii

Terasă

Ce poate fi mai frumos decât o cafea savurată dimineața la răcoarea Dunării? Îți spunem noi! Nimic :)Iar seara recomandăm un pahar de vin roșu servit alături de persoana iubită sub clar ne lună, pe malul Dunării.

Casa Aless din Eselnita - Cazare Eselnita - Cazare Cazanele Dunarii

Piscină

Fie că suntem mici, sau mari, tuturor ne place apa. Iar bronzul de Dunăre se spune că este unul dintre cele mai longevive, așa că la noi vă puteți bucura de piscină și șezlonguri pe toată durata șederii.  

Casa Aless din Eselnita - Cazare Eselnita - Cazare Cazanele Dunarii

Ponton

Pentru împătimiții pescuitului sau cei care adoră instastory-urile pe malul apei am pregătit un ponton elegant și util chiar și pentru pescuitul pe timp de noapte. Deci, trebuie să-ți pui aparatul foto și undițele în bagaj și să ne faci o vizită 🙂