Casa Aless – Cazare Eșelnița

Cameră dublă standard

Facilități

  • TV
  • Wi-Fi
  • Parcare
  • Baie proprie
  • Aer condiționat
  • Articole gratuite de toaletă

Tot confortul de acasă

Vedere spre pădure

Casa Aless din Eşelniţa vine în întâmpinare dumneavoastră cu 10 camere matrimoniale spaţioase, dintre care 9 cu baie şi cabină de duş şi una dotată cu baie şi duș. Dacă alegeţi să mergeți în vacanţă cu cei mici aveţi posibilitatea să solicitaţi paturi suplimentare pentru că atât cei mici cât şi dumneavoastră să nu simţiţi lipsa căminului. Fiecare cameră beneficiază de acces la internet wi-fi, televizor şi cablu tv.

Puteţi alege una din camerele cu vedere spre Dunăre sau puteţi să vă bucuraţi de spectaculosul peisaj al pădurilor în una din camerele cu vedere spre munte. Camerele cu vedere spre Dunăre beneficiază de o terasă impunătoare în timp ce camerele cu vedere spre pădure nu au terasă, dar dispun de aer condiţionat.Politici de rezervare și anulare

Politici privind cazarea cu copii:

*Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani se achită obligatoriu un pat suplimentar cu valoarea de 50 de lei/zi. Pentru copii cu vârsa peste 14 ani tariful pe noapte este de 100 lei/pat suplimentar

*În weekend durata minină a sejurului este de 2 nopți.

*În perioada iulie-august durata minimă a sejurului este de 3 nopți

*Pentru solicitările de anulare sosite cu mai mult de 14 zile înaintea de începerea sejurului se restituie întreaga contravaloare a avansului. 

*Pentru solicitările de anulare sosite cu mai putin de 14 zile înainte de începerea sejurului se reţine întreaga contravaloare a avansului.